Referencia-munkáim

 
TrackMania fansite CSS, Cookie, GET-Request PHP
Release
A TrackMania egy autós játék, melyben időre kell végigmenni az esetleg általad épített pályán (mint a jó öreg Stunts). Ebben a játékban elért eredményeimet töltöttem fel, és biztosítottam feltöltési lehetőséget saját replayek és trackek feltöltésére is. Tovább saját készítésű fórum is van az oldalon. A teljes oldalon lehet használni a TrackMania PowerUp!-ban bevezetett színezést.  
A szobám OpenGL C++
Release
Számítógépes grafika kötelező program. A feladatok itt és itt találhatók.  
Torpedo Swing, Graphics Java
Release, funkcióhiány
Egy alap Torpedó-szerű játék. Letöltés
Forrás
X the Game Swing, Graphics Java
Release
Egyik barátom mutatta ezt a játékot papíron, a neve ismeretlen.  
Project EarthQuake CSS, JavaScript, Java HTML
Release, Magyarországi 1. hely
A ThinkQuest világversenyre készült weblap. A weblapot középiskola 3. osztályban készítettem. Körbejárja a földrengések témaköreit, melyeknek a szövege 4 nyelven elérhető.  
Dáma OpenGL C
Alpha
Egyszerű dáma játék, valamiért a piros még nem tud ütni... Letöltés
 
PHP-Auction SQL, MySQL PHP
Release
Adatbázisok kötelező program. Egy PHP-MySQL alapú aukciót valósít meg. Az oldalhoz tartozik egy dokumentáció is.  
JMine Swing, Skinek Java
Beta
Aknakereső és aknakerülő játékok, 1 és 2 személyesen. Letöltés
Az indítópult
Hagyományos játék
Terragen animáció Terranim, BMP, AVI, MP3 Terragen
Release
A Terragen felfedezése közben, kipattant a fejemből, hogy készítek egy animációt, melyhez találtam is egy segédprogramot a TerrAnim személyében. A forrásképeket (1526 db) a régi (800Mhz-es) számítógépen 3 napig generálta.  
Rubik's Cube C++, OpenGL C
Beta
NxN-es Rubik kockát megjelenítő alkalmazás. Méretváltás: m és SHIFT+m, Kocka forgatás (nyilak és numpad), sáv váltás: pg up/dn (bal felső sarokban mutatja, hogy melyik sávban vagy, nincs határellenőrzés) Letöltés
TM .mo Editor - VB
Release 1.0
TrackMania-hoz készült nyelvi fájl szerkesztő. Találtam egy-két hibát a TrackMania PowerUp! magyar fordításában és ezeket akartam kijavítani, ezért megpróbáltam rájönni, hogy az .mo fájl hogyan tárolja az adatokat, és sikerült. A javított változat itt található.  
Laser Madness OpenGL, Dinamikus DLL Pluginok C++
Beta, funkcióhiány
Egy játék kezdete, melyben adott indulási pontból egy vagy több lasert kell eljuttatni egy vagy több célba tükrök segítségével. Irányítás: drag&drop, görgővel típusváltás, jobb gomb forgatás, N - új tükör hozzáadás, P - play, R - reset, F - fast fwd, V - very FF Tömörítsd ki valahova, majd install.bat-ot futtasd, aztán az .exe-t... my bad, de a FindNextFile-nak pontosan ilyen sorrendben kell visszaadnia, különben a startup tükrök rosszul fognak állni. Letöltés
 
Olasz alapok JavaScript HTML
Release
Középiskolában 3. osztályban elkezdtem olaszul tanulni szakkörön, ez az oldal az ott tanultakat hívatott összefoglalni. Az oldalon vannak önértékelő tesztek, az igeragozást és a szám kiírását dinamikusan megcsináltam JavaScripttel. (utóbbi 3000-re végtelen rekuzióba megy :S)